Lucrați de la distanță. Biroul dvs. este unde vă aflați.

Solutii digitalizare ZOHO

Știm cu toții că interacțiunile față în față și colaborările în persoană sunt cele mai bune metode de lucru. Următoarea cea mai bună opțiune este să lucrați eficient de la distanță. Cu un set adecvat de aplicații, puteți avea un mediu de lucru eficient și productiv, indiferent unde se afla echipa dvs.
Zoho de la distanță vă va permite să vă duceți munca la distanță oferind o suită completă de aplicații web și mobile care vă vor ajuta să comunicați, să colaborați și să fiți productivi.
Aplicațiile importante incluse în ZOHO Remotely sunt:

Instrumente de comunicare:

  • Cliq – Mențineți comunicarea cu echipa dvs. prin mesagerie de chat și apeluri audio / video.
  • ShowTime – Organizează și găzduiește sesiuni de training online.
  • Meeting – Lansați întâlniri online și webinarii pentru a discuta, prezenta și colabora din diferite locații.

Instrumente de colaborare:

  • WorkDrive – Stocați și distribuiți toate documentele importante ale echipei și clienților într-un singur loc sigur.
  • Projects – Supraveghează toate etapele proiectelor utilizând abordarea în cascadă și colaborează cu echipa ta oriunde te-ai afla.

Instrumente de asistență la distanță:

  • Asistență – Rezolvați problemele pentru clienții dvs. la distanță cu sesiuni de asistență online la distanță.
  • Lens – Transmite video direct de pe smartphone-ul unui client pe desktop și adnotează-l în timp real folosind o tehnologie avansată de realitate augmentată.

Instrumente de productivitate (office):

  • Writer – Colaborează cu coechipierii în timp real pentru a crea documente profesionale cu un procesor de text elegant și modern.
  • Sheet – Echipează-ți echipa cu instrumentele potrivite – cum ar fi funcții, diagrame, pivoti și comentarii – astfel încât să poată colabora pe datele tale în timp real.
  • Show – Creați, prezentați și publicați prezentari moderne, indiferent de locul în care vă aflați și echipa dvs.

Soluțiile Zoho sunt disponibile SaaS (software as a service); costurile de platformă lunare sau anuale depind în funcție de pachetul de servicii furnizat, numărul de utilizatori și spațiul de stocare utilizat. Fiecare aplicație din suită are de regulă și o versiune gratuită, de bază, ce poate acoperi un nivel minim acceptabil de cerințe și funcționalități. În eventualitatea în care nu veți dori sa achitați un abonament lunar, puteți continua utilizarea lor, cu anumite limitări și puteti face upgrade la pachete plătite în momentul în care sunteți pregătiți.Toate aplicațiile sunt multi-limbă (engleză în principal) iar o parte sunt disponibile localizate și în limba romană. Aplicațiile sunt disponibile pentru utilizatori și în versiuni pentru smartphone (Android și IOS) astfel încât veți avea la dispoziție permanent control asupra serviciilor integrate.

Suita ZOHO este recomandată atât pentru afaceri mici, la început de drum, cât și business-urilor medii sau de mari dimensiuni, mature și care doresc să-și digitalizeze afacerile. Dacă sunteți in căutarea unor soluții de digitalizare, folosiți butonul de mai jos pentru contact rapid și spuneți-ne cât mai multe despre problemele dvs. Vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.

Meniu