Construim si intretinem platforme web profesionale

Serviciile noastre

Consultanta IT si management de proiect


Web Activ ofera consultanta de specialitate IT pentru dezvoltarea aplicatiilor software (web based, desktop, server), implementarea lor in infrastructura IT precum si asistenta pentru dezvoltarea acesteia.

Proiectele sunt personalizate in functie de ceea ce este specific si necesitatile companiei dumneavoastra.Proiectul este important pentru a da o directie clara furnizorului insa uneori chiar si beneficiarului, atat in cazul celor de mici dimensiuni dar mai ales in cazul celor medii si mari (ex: magazin virtual, portal, aplicatie intranet sau extranet, etc).

Web Activ va pune la dispozitie prin specialistii sai:

  • analiza preliminara a cerintelor specifice ale clientului si elaborarea documentatiei de specificatii; consultanta in alocarea resurselor si planificarea;
  • consultanta in alegerea furnizorului si management de proiect in numele clientului;
  • productia aplicatiei (design interfete publice / arii de administrare private si dezvoltarea codului aplicatiei), testarea si eliminarea bug-urilor si instalarea acesteia in mediul client;
  • asistenta la achizitia de echipamente sau servicii terte pentru infrastructura IT;
  • consultanta si configurarea serverelor, achizitii domenii, setari email, elaborare si implementare politica de securitate si back-up (hosting, firewall, mirroring, DNS back-up)
  • consultanta pentru arhitectura de colaborare interna, instant messaging, partajare de informatii si fisiere, intranet, extranet, helpdesk, recrutare;
  • integrare aplicatie web si sincronizare cu aplicatii specializate ERP, CRM, SFA;
  • consultanta si strategie online: webdesign, programare web, productie si agregare continut site, optimizare / SEO, promovare online.
Pentru noi fiecare proiect este tratat individual chiar daca este un web-site simplu de prezentare sau un portal complex. Raspundem prompt la fiecare cerere de oferta serioasa.

 

Consultanta IT si management de proiect