Construim si intretinem platforme web profesionale

Servicii integrate

Consultanta de specialitate IT pentru dezvoltarea aplicatiilor software web based, implementarea lor in infrastructura IT precum si asistenta pentru dezvoltarea acesteia

Serviciile noastre integrate

 

 • Consultanta IT si management de proiect orientat web
  Consultanta de specialitate IT pentru dezvoltarea aplicatiilor software web based, implementarea lor in infrastructura IT precum si asistenta pentru dezvoltarea acesteia.

 • Creare si dezvoltare site/ Web Design
  La inceput a fost IDEEA, apoi imaginea si cuvantul ce o descrie. Pe scurt, aceasta este esenta prezentei online si a conceptului creativ aferente unui site web. De la draft la implementare, echipa noastra de web design si specialistii in continut online lucreaza impreuna la proiecte pentru a crea reputatie si a livra eficient si rapid informatie utila in format optimizat, uzabil pentru o experienta cat mai placuta.

 • Programare web si dezvoltare cod site / aplicatie
  Programarea reprezinta procesul prin care unei aplicatii i se construieste codul software. Este foarte important ca in inainte de aceasta etapa, specificatiile de functionalitati sa fie cat mai clare. In functie de cerintele proiectelor, dezvoltam solutii moderne, web-based, dinamice, fiabile si scalabile.

 • Optimizare site pentru motoarele de cautare / SEO
  Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare sau pe scurt SEO este un serviciu extrem de important. Obiectivul sau consta in plasarea unui site cat mai sus in listele rezultatelor de cautare 'naturale' (pe prima pagina, preferabil printre primele pozitii) dupa anumite cuvinte (sau seturi de cuvinte) cheie. Astfel, traficul din motoarele de cautare va deveni important si va genera actiuni sporite din partea vizitatorilor cuantificabile (vizite, pagini deschise, comenzi plasate, solicitari de informatii, etc).
  Un serviciu de optimizare site (SEO) bine facut genereaza pe termen mediu de multe ori rezultate mai bune decat o campanie de promovare online mult mai costisitoare.

 • Gazduire domeniu sau domenii internet / casute email
  Pentru a va oferi solutii complete, Web Activ trateaza cu importanta aspectul hostingului (gazduire) serviciilor online (domeniu, domenii, casute de email). Pe langa preturile atractive pentru dumneavoastra, veti beneficia de un suport tehnic prompt si de servicii stabile.
  Va recomandam gazduirea pe serverele noastre pentru orice produs sau serviciu software web achizitionat prin Web Activ, fapt ce va elimina problemele legate de instalari pe alte servere, cu diverse configuratii. Aveti in final, un singur contact si responsabilitate pentru aplicatia web / site si pentru gazduire.

 • Administrare site, intretiner si suport tehnic
  Oricat de bine este realizat sau promovat online, orice site web are nevoie de continut nou, actualizat cu informatii corecte. Altfel, vizitatorii isi vor pierde rapid interesul si nu vor mai accesa siteul.
  Stim cat de pretios este timpul oricarui client; de-aceea pentru ca Dumneavoastra sa aveti cat mai mult timp pentru a va concentra pe afacere, includem de regula si pachete de actualizare, administrare si intretinere web.

 • Realizare aplicatii Facebook
  Retelele sociale, precum Facebook, Google+ sau Twitter sunt din ce in ce mai populare pentru utilizatorii de internet. Aplicatiile in aceste retele de socializare (in principal Facebook) sunt eficiente deoarece ele permit o interactivitate sporita cu utilizatorii, oferindu-le acestora mai multe provocari decat simpla adaugare a unei fotografii sau comentarii la discutii.

 • Realizare bannere web
  Bannerele online sunt instrumente esentiale ale oricarei campanii online. Scopul lor evident este de a atrage vizitatori pe site, cresterea vizibilitatii online, promovarea produselor, sustinerea si cresterea vanzarilor. Noi le personalizam in functie de nevoile fiecarui proiect in parte si le tratam cu seriozitatea cuvenita, adaptand tipul acestora: flash, gif sau static sau dimensiunea acestora la cerintele fiecarui site.

 • Productie continut site
  Fiecare site spune o poveste, cel putin asa ne place sa credem de la bun inceput, atunci cand pornim un proiect online. Fie ca e vorba de povestea afacerii tale sau a produsului pe care doresti sa il promovezi, noi ne alegem cu atentie cuvintele atunci cand este vorba de a contribui la reputatia online a proiectelor la care colaboram.
  Cu o experienta editoriala de peste 10 ani si inca pe jumatate din acesti ani petrecuti in industria de comunicare, echipa noastra asociata produce continut online la justa valoare a cuvintelor atent alese.

 • Social media
  Cine nu este online astazi, nu exista. Tendintele online nu mai analizeaza crearea de continut online generalist ci cat mai adaptat, cu focus catre publicuri tinta din ce in ce mai segmentate si mai nisate. De aceea, strategia online, adaptata particularitatilor fiecarui proiect in dezoltare este esentiala. Stapanim mecanismele platformelor online, cunoastem si updatam continuu lista retelelor sociale cele mai utilizate. Pe scurt, intelegem nevoia de a transmite totul in cuvinte putine catre un public cat mai numeros, acum.
Site manager - Creare site - Web Activ