Întrebări frecvente Web Design

Întrebări frecvente Web Design

La ce se refera solutiile de web design?
Web design
 sau webdesign se refera în general la realizarea unui site web de la momentul conceperii structurii, functionalitatilor si interfetei grafice si până la realizarea programarii web şi introducerea continutului – imagini, text, fisiere si alte elemente.

Ce este un (web) design sau un layout?
O componenta importanta o reprezinta layoutul – partea vizuala (grafica) a unei aplicatii web / website. El contine detalii grafice si combinatii de imagini, fonturi, culori si linii. Partea creativa a unui proiect web se regaseste de multe ori in web design. Echipa noastra va realiza pentru dumneavoastra un layout modern (de regula in mai multe variante), bazat pe cerintele curente de usabilitate, identitatea si branding-ul companiei.

Ce este un site?
Un site web este o colectie de documente (similare unei colectii de documente word, de exemplu). Spre deosebire de acestea, documentele care formeaza site-ul (pe care le vom numi pagini) nu sunt independente unele de altele ci sunt legate printr-un sistem care se numeste sistemul de navigare in cadrul site-ului.
Paginile site-ului sunt create cu ajutorul unui limbaj numit HTML. In spatele oricarei pagini web sta codul HTML al paginii. Vizualizarea codului sursa HTML poate fi realizata selectand din meniul View al browserului optiunea Source.
Cu ajutorul limbajului HTML pot fi incluse intr-o pagina web texte, imagini, legaturi catre alte pagini din site sau catre web, liste, tabele, formulare.

Ce inseamna HTML?
Hyper Text Markup Language este un limbaj de programare prin care diferite imagini texte, campuri marcate sau codificate sunt organizate intr-un fisier special, ce poate fi accesat pe “www”, printr-un browser.

Noi la Web Activ îți stăm la dispoziție cu servicii complete de creare site și web design. Dacă începi un proiect online (dezvoltare sau promovare), folosește butonul de mai jos pentru contact rapid și spune-ne cât mai multe despre el. Te vom ajuta sa îl dezvolți și să îl promovezi pentru a avea rezultatele dorite.

Meniu
EnglishRomanian