Implicare socială

Implicare socialĂ

Background Web Activ

Implicare socială
Incă de la începutul existentei noastre, ne-am implicat activ în programe și proiecte de responsabilitate socială (CSR), sprijinind o cauza, o idee creativă sau dorința de a schimba în bine societatea.

Gologan Sorin
“Ajutați un Suflet” (http://www.soringologan.com) prezintă cazul unui baiețel bolnav de cancer și încercarea părinților de a strange bani pentru tratament. Web Activ a asigurat gazduirea site-ului, realizare campaniei de bannere (creație și management) pe site-uri din portofoliul mediactiv.ro.

Salvati-l pe Alex
“Salvați-l pe Alex” (http://www.alexdamian.com) prezintă cazul unui baiețel bolnav de cancer și încercarea părinților de a strange bani pentru tratament. Web Activ a asigurat gazduirea site-ului, realizare campaniei de bannere (creație și management) pe site-uri din portofoliul mediactiv.ro.

Salvați-o pe Daria
“Salvați-o pe Daria” (http://www.dariasarbu.net) prezintă cazul unei fetițe grav bolnave (făra un diagnostic precis) și încercarea părinților de a strînge bani pentru tratament. Web Activ a realizat o campania de bannere (creație și management) pe site-uri din portofoliul mediactiv.ro.

Gradinița Erasmus
Gradinița Erasmus și-a orientat serviciile pentru copiii care construiesc viitorul în joacă. Noi am realizat website-ul, am asigurat întreținerea și administrarea site-ului.

Fundația RTC
Fundația RTC (www.fundatiartc.ro) sustine copii, adolescenți, comunități, instituții, școli, muzee, biblioteci și ajută persoane cu potențial. Noi am realizat website-ul, asigurăm intreținerea și administrarea site-ului.

Meniu
EnglishRomanian