Glosar

Glosar termeni

# A B
There are currently 3 termeni in this directory beginning with the letter A.
Ad Ops
Ad Ops reprezinta gestionarea investitiilor in mass-media platite, care include cautarea, afisarea si inregistrarea video in destinatii online, mobile si sociale si utilizarea tehnicilor programatice pentru masurarea si optimizarea publicitatii.
Ad Tech
Ad Tech - Tehnologia publicitar? - este un set de tehnologii utilizate pentru gestionarea reclamelor pe canale, inclusiv c?utare, afi?are, video, mobil ?i social, cu func?ii de direc?ionare, proiectare, gestionare a ofertelor, analize, optimizare ?i automatizare a publicit??ii digitale.
Advanced Analytics
Analiza avansata este examinarea autonoma sau semi-autonoma a datelor sau a continutului utilizand tehnici si instrumente sofisticate, de obicei dincolo de cele ale inteligentei traditionale de afaceri (BI), pentru a descoperi informatii mai profunde, a face predictii sau a genera recomandari. Tehnicile analitice avansate includ cele cum ar fi extragerea datelor / textului, invatarea automata, potrivirea tiparelor, prognozarea, vizualizarea, analiza semantica, analiza sentimentelor, analiza retelelor si clusterelor, statisticile multivariate, analiza graficelor, simularea, procesarea evenimentelor complexe, retelele neuronale.
Meniu