Construim si intretinem platforme web profesionale

Despre noi

Ne definim ca o echipa consolidata si stabila de peste 10 ani, formata din specialisti in programare, web design si management de proiecte software

Despre noi

 

 

 

Cine suntem:

Daca ai ajuns aici, stim ce cauti. Pe scurt, oameni seriosi, profesionisti si nu doar servicii sau produse software, ci si sfaturi. Iti spunem asadar ca ai nimerit bine, cu asta ne ocupam. Suntem o companie romaneasca de software web si marketing online cu sediul in Bucuresti.

Ne definim ca o echipa consolidata si stabila de peste 10 ani, formata din specialisti in programare, web design, management de proiecte software si marketing online.

Ce facem:

Daca ne intrebati cu ce ne ocupam zilnic, raspunsul este concret, asa cum ne place sa si lucram: programare, web design, dezvoltari web si marketing online. Avem experienta diverselor proiecte online ce incorporeaza valorile noastre: inovatie, seriozitate, calitate si viteza in executie. Managementul performantei nu este pentru noi doar un termen la moda.

Cum facem:

Pentru ca a venit vorba de lucruri concrete, ne veti intreba probabil despre proiectele noastre. Portofoliul nostru de aplicatii web-based cuprinde produse fiabile, flexibile si scalabile pentru website-uri corporate sau de prezentare, magazine virtuale, portaluri generaliste sau tematice, intranet, extranet, email marketing. Aveti doar ideea? Noi credem ca este cel mai important lucru la inceput de drum dar partea cea mai grea e punerea in practica. Aici intervenim noi.

Va punem la dispozitie o solutie completa ce pleaca de la consultanta online de specialitate. Analizam cerintele, proiectam, realizam partea de creatie, dezvoltam, implementam aplicatia site-ului, cumparam domeniul de internet si asiguram gazduirea site-ului sau aplicatie pe unul dintre serverele noastre.

Costurile ulterioare de intretinere sunt optimizate, fiecare proiect web putand fi livrat cu o interfata de administrare online ce permite clientului accesul la continut printr-un CMS.

Stim sa crestem traficul pe site din motoarele de cautare (Google) deoarece serviciile noastre respecta principiile de uzabilitate si optimizare site (SEO).

Cu cine am lucrat si la ce proiecte:

In cei peste 10 ani, tehnologiile s-au schimbat de cateva ori, produse web si aplicatii online au aparut pe piata globala in volume impresionante. Un singur lucru nu se va schimba in ce ne priveste. Locul de buna ziua si impresia excelenta pe care ne straduim sa o lasam fiecaruia dintre cei care ne-au solicitat serviciile. Acesta poate fi inceputul unei frumoase prietenii.
Regasiti aici Portofoliul nostru si daca se potriveste cu ideea de la care ati pornit la drum, cereti-ne apoi o oferta pentru proiectul Dvs web in dezvoltare.

Despre noi - Web Activ