Construim si intretinem platforme web profesionale

Cumparare domeniu, gazduire site / casute email

Servicii complete ce includ atat cumpararea unui domeniu cat si gazduirea

Cumparare domeniu, gazduire site / casute email

 

 

Pentru confortul Dvs, va oferim servicii complete ce includ atat cumpararea unui domeniu (in numele Dvs) cat si gazduirea sa ulterioara.

Acordam o importanta majora hostingului (gazduire) serviciilor online (domeniu, domenii, inregistrari DNS, casute de email). Pe langa preturile atractive pentru dumneavoastra, veti beneficia de un suport tehnic prompt si de servicii stabile.
Va recomandam gazduirea pe serverele noastre pentru orice produs software web dezvoltat de noi, fapt ce va elimina intarzierile la instalare si mai ales problemele legate de instalarea produselor pe alte servere, cu diverse configuratii. Nu mai putin important, veti avea la dispozitie o singura persoana de contact si responsabila pentru buna functionare ulterioara a website-ului sau aplicatiei web.

Pentru gazduirea domeniului, va oferim o varianta personalizata in functie de dimensiunea si tipul aplicatie aplicatiei, scalabila dupa marimea bazelor de date si traficului / latimii de banda consumate.


Pentru casutele de email va punem la dispozitie fie variante locale gazduite pe servere proprii si acces POP, IMAP si interfata online webmail, fie solutia Google mail, parte componenta din pachetul Google Apps, fie solutia oferita de zoho.eu. Spatiul de stocare si marimea traficului se dimensioneaza in functie de necesarul dorit.


Datele dumneavoastra sunt in deplina siguranta fiind protejate la acces neautorizat (firewall, intrusion detection, etc) cat si la pierdere in caz de defectare hardware (hard-disk mirroring, salvari periodice / back-up extern).

Gazduire de la Web Activ
Serverele noastre sunt colocate intr-un data center modern din Cluj Napoca, in mediu de maxima siguranta si securitate dispunand de:

  • echipamente (servere, stocare, retelistica) de ultima generatie: Dell, IBM, Cisco, Juniper;
  • conexiune la Internet backbone tip Tier 1 si o retea integral redundanta; peering direct cu toti providerii majori de internet;
  • surse de alimentare redundante: UPS de mare capacitate si generatoare diesel pentru back-up.
Serviciul de gazduire este oferit cu up-time de peste 99,5%. Asta inseamna ca site-ul Dvs va fi online si accesibil 365 zile / an cu o toleranta de maxim 43 ore. Un hosting stabil si performant va ofera garantia disponibilitatii web a aplicatiei, extreme de important pentru clienti dar si pentru procesul de optimizare pentru motoarele de cautare / SEO.
Pentru orice domeniu internet gazduit pe serverele WebActiv, oferim gazduire si back-up DNS gratuite. 

IMPORTANT:  serviciile de cumparare si gazduire domeniu internet / casute email se adreseaza clientilor nostrii carora le prestam si alte servicii principale de web-design, programare sau administrare website sau aplicatie online.
Cumparare domeniu, gazduire site / casute email - Web Activ