Construim si intretinem platforme web profesionale

Creare site / Web Design

Experienta, profesionistii nostrii pasionati si tehnologia moderna creaza website-uri performante

Creare site / Web Design

Serviciile de creare site web includ o lista completa de activitati in care beneficiarul se implica activ furnizand informatii (misiunea si istoricul afacerii, clientii tinta, avantajele oferite) si oferind feed-back.
Modul in care alegem sa fie structurat si realizat site-ul companiei, al marcii sau produselor / serviciilor pe care le livrati, reflecta viziunea proprie si este nevoie ca aceasta sa fie transmisa mai departe corect, coerent, agreabil si simplu catre vizitatori (clienti sau prospecti).In procesul de creare site web performant ne bazam pe:

• o platforma tehnica buna, rapida si sigura;
• un design web potrivit organizarii si prezentarii informatiei (usabilitate);
•continut original, de calitate si la obiect, text descriptiv si imagini;
•optimizare de baza pentru motoarele de cautare (in paginiile web si in afara lor).

Peste acest mix putem construi si dezvolta ulterior campanii de promovare respectiv ajusta parametrii in termeni fini pentru obtinerea unor rezultate SEO consistente si de durata. Procesul de creare site este deci consumator de resurse importante in care personal bine pregatit si specializat lucreaza in echipa (uneori chiar luni de zile); pe tot parcursul dezvoltarii website-ului, echipa este coordonata de un manager de proiect care se asigura ca termenii agreati sunt respectati iar produsul final corespunde standardelor web actuale si cerintelor clientului.

Experienta noastra consistenta de peste 10 ani in multe domenii ne ofera un avantaj competitiv major si, alaturi de tehnologie si profesionalism, va garanteaza rezultate excelente in dezvoltarea unui web site.
Proiectele noastre de creare site web design folosesc tehnologie HTML5, au un comportament responsiv (fiind adaptate pentru telefon mobil / smart), au un sistem de administrare si beneficiaza de optimizare de baza SEO (tratam prioritar 'mobile first').
In cazul in care aveti deja un site insa acesta este vechi sau realizat pe o platforma tehnica ce nu poate fi updatata, va trebui sa luati in calcul si o varianta de realizare site nou.
Aveti nevoie de mai multe servicii creative? Vizitati pagina noastra de studio!
Sunteti in cautarea unei echipe pentru creare site? Va rugam sa ne contactati pentru:
- o oferta de pret pentru proiectul Dvs;
- alte informatii despre portofoliul nostru de creatie web design.
Site manager - Creare site - Web Activ