Construim si intretinem platforme web profesionale

Administrare site, intretinere web si suport online

Externalizati administrarea site-ului unei echipe de profesionisti si castigati timp pentru afacerea Dvs

Administrare site, mentenanta web, intretinere si suport online

Administrarea site-ului, intretinerea si mentenanta web au ca scop verificarea si actualizarea informatiilor pe website, respectiv verificarea bunei sale functionari si modului in care acesta se prezinta vizitatorilor atat direct (cu informatii complete si actualizate), cat si prin referinte. O parte din activitati pot fi realizate si de catre specialistii Dvs de marketing.

Pentru ca Dvs sa aveti cat mai mult timp (pentru a va concentra pe afacere) si sa beneficiati de experienta unei echipe cu compentente digitale largite, includem de regula in pachetele noastre de administrare si intretinere site urmatoarele servicii:

 • Verificare periodica si monitorizare website (uptime, viteza incarcare pagini, comportament responsiv, indexare Google – cuvinte cheie, pagini, vizitatori -  functionalitati, linkuri, formulare, securitate); imbunatatirea vitezei de incarcare, monitorizarea traficului pe site.
 • Modificarea sau actualizarea paginilor web de continut sau catalogului de produse si servicii (text, imagini, continut multimedia) prin intermediul interfatei de administrare site;
 • Prelucrarea si optimizarea continutului multimedia pentru utilizare online; optimizarea (si urmarirea) experientei vizitatorului pe site;
 • Creatie grafica si continut inclusiv pentru pagini web dedicate (landing pages);
 • (Mici) modificari site (in design grafic sau functionalitati) in functie de cerinte;
 • Configurarea si administrarea conturilor de e-mail, ftp, conturi administratori si editori site;
 • Actualizare website platforma tehnica, instalare de plug-in-uri, adon-uri si scripturi compatibile;
 • Verificari periodice ale domeniului (DNS, notorietate, antispam) si performante infrastructura hardware gazduire web;
 • Integrarea si sincronizarea unor functii cu CRM, chat, webhooks, formulare si de analiza client;
 • Administrare baze de date; salvari periodice (back-up) pe suport extern; restaurare site in cazul unor probleme grave (atac sau compromitere fisiere, stergeri accidentale);
 • Servicii de asistenta si suport tehnic online, telefonic sau la sediul clientului; asistenta la folosirea sistemelor de management al continutului (CMS), mentenanta site la distanta.

Preturile serviciilor noastre de administrare site pornesc de la 100 euro / luna + tva si includ 3 ore. In cazurile in care doriti sa externalizati toate serviciile de intretinere site, construim un set de activitati personalizate; veti comunica cu echipele de suport si tehnice folosind unelte de management de proiect si tichete.

Cereti oferta noastra de administrare site pentru a beneficia de experienta si competentele unei echipe profesioniste si pentru a avea in permanenta un site actualizat, optimizat si securizat.

Administrare web site, intretinere si suport tehnic - Web Activ