Construim si intretinem platforme web profesionale

Solutii digitizare si digitalizare

Solutii digitizare si digitalizare start-up-uri, microintreprinderi si IMM

 

Digitizarea si digitalizarea sunt procese care se adreseaza tuturor companiile, de la cele multinationale la întreprinderile mici și mijlocii.

Implementarea proceselor de digitizare si digitalizare are ca scop imbunatatirea performantelor, reducerea costurilor, reducerea riscurilor sau valorificarea rapida a oportunitatilor.

Tehnologia moderna orientata web (disponibila utilizatorilor pe o gama larga de dispozitive de la PC / laptop la telefoane inteligente, cu rulare in cloud sau local, pe un browser sau o aplicatie dedicata) permite azi digitizarea si digitalizarea multor procese necesare in functionarea companiilor.

Cele mai frecvente solutii de digitalizare adoptate de companiile mici și mijlocii pot include:

  • Analiza si optimizarea proceselor pentru managementul documentelor, definirea proceselor din cadrul companiei care utilizeaza documente, mutarea lor in format electronic (cereri de concediu, cereri achizitii, avansuri, deplasari, deconturi, etc), accesul unitar si partajarea lor in siguranta prin intermediul unor aplicatii specializate.
  • Arhivarea documentelor în format electronic – tranzitia de la hârtie la documente digitizate; scanare, salvare in format digital, arhivare electronica, integrarea scanarii cu smartphone.
  • Facturarea electronică – folosirea unor servicii (aplicatii) de creare si trimitere a facturilor care salvează timp și bani; conectarea automata a facturarii cu serviciile financiar contabile.
  • Digitalizarea comunicării cu clientii si automatizarea proceselor – utilizarea mesajelor prin email, SMS, web chat, canale social media si telefonie digitala consolidează relatia cu clientii și optimizează costurile.
  • Imbunatatirea achizitiei de clienti (inclusiv suport) prin adoptia unui CRM, intergrarea si folosirea elementelor de marketing digital (website, SEO, email marketing, ppc, ppa).
  • Dezvoltarea unui canal de vanzare online, potrivit insa pentru produse (si servicii) relativ simple.
  • Digitalizarea colectării datelor oriunde este nevoie prin intermediul unui smartphone, tabletă, scanner portabil și salvarea datelor direct in infrastuctura digitala a companiei.
  • Folosirea unor platforme colaborative integrate sau modulare (de tip intranet sau extranet) ce permit accesul la serviciile digitale integrate avand ca obiectiv un acces al utilizatorilor mai bun la informatii, reducerea aglomerarii informatiilor din emailuri prin sortarea lor in zone distincte.
  • Interconectarea digitala a serviciilor client – furnizor prin folosirea platformelor digitale ce pot gestiona documente, activitati, calendare, comunicari, alerte, etc.
Putem sa va ajutam sa va eficientizati procesele de afaceri digitizand si implementand procese digitale in compania Dvs. Faceti afaceri mai eficient, cu mai putin personal.

Contactati-ne pentru o discutie introductiva.