Construim si intretinem platforme web profesionale

Clientii ne recomanda

Clientii ne recomanda

Idei inedite

.Echipa WEB ACTIV face parte din colaboratorii mei preferati, deoarece am avut inca de la inceput o comunicare excelenta si rezultate rapide. Uneori am senzatia ca imi citesc gandurile, au propuneri si idei inedite, identifica problema si vin cu solutii, iar pentru mine personal a fost o placere de fiecare data cand am lucrat impreuna, fie la update-ul site-ului sau la schimbarea structurii acestuia. Cred ca, cuvantul care ii caracterizeaza este EFICIENTA.
Sunt foarte prompti si odata ce am discutat o problema, e ca si rezolvata. Imi usureaza munca, sunt cu adevarat profesionisti si ii recomand cu mare caldura !
Multumesc WEB ACTIV pentru suportul acordat in cei 5 ani de colaborare si la cat mai multi ani impreuna!

Iulia POPA, Commercial Manager, Grupo Herce

Empatie, eficienta, promptitudinee

Colaborarea noastra a inceput in urma cu cativa ani si s-a dovedit a fi alegerea perfecta. Multumesc frumos intregii echipe pentru a fi reusit sa obtina exact rezultatele pe care noi ni le-am dorit.
Au dovedit o versatilitate extraordinara, gandire cr
eativa, raspunsuri extrem de rapide si eficiente la orice problema care a necesitat rezolvare, fie ea de constructie sau de intretinere a site-ului nostru. Pe langa professionalism, toata echipa , a dat dovada ca este de o moralitate extraordinara, astfel incat relatia pe care o avem este una speciala, de parteneri in adevaratul sens al cuvantului si nu doar de client-furnizor .

Face o treaba excelenta. Recomand cu toata caldura firma Web-Activ.

Alina Zorzolan- MD Atelierul de Deserturi

 

 

Flexibilitate in colaborare

Colaborarea noastra cu echipa Web Activ a avut intotdeauna la baza o comunicare foarte buna. Specialistii de la Web Activ au stiut sa asculte si sa puna intrebarile corecte pentru a intelege cat mai bine proiectele si nevoile noastre, asigurand astfel un start bun al colaborarii.
Succesul proiectelor derulate impreuna a tinut si de modul in care echipa Web Activ a demonstrat ca intelege viziunea necesara dezvoltarii proiectelor respective.
Flexibilitatea in colaborare si viteza de reactie sunt alte atribute foarte apreciate de noi, de-a lungul colaborarii cu Web Activ.
Starea de confort, relaxare si satisfactie ca urmare a finalizarii cu succes a proiectelor derulate impreuna, reflecta un parteneriat bazat pe incredere, profesionalism si seriozitate.

Renata Tretelnitchi, Conviv Media

 

 

Professional services

We would like to express our appreciation for the professional services provided by Web Activ. Web Activ is a long term partner for our organization, providing contracted services, which include creation of the website, as well regular maintenance and updating of the page, in a prompt manner to our concerns and requirements.

Southeast European Law Enforcement Center (SELEC)

 

 

Echipa de profesionisti

Web Activ - o echipa activa, profesionista si creativa.
Prieteni de nadejde, deschisi si prompti.
Vom parcurge impreuna drumuri interesante si vom atinge destinatiile visate!

Valentina Alexandru, Administrare vanzari si promovare, Eneria - Dealer in Romania al Caterpillar Power Systems

 

 

Solutii imediate si eficiente

Web Activ a dovedit pe parcursul colaborarii cu Anchor Grup ca poate gestiona cu maxima competenta proiecte de anvergura pentru piata de retail si real estate. In mod particular apreciem calitatea serviciilor si adaptabilitatea Web Activ in a genera solutii imediate si eficiente, mai ales pentru mallurile din portofoliul Anchor Grup: Bucuresti Mall si Plaza Romania.

Silviu Chivereanu, PR Manager, ANCHOR GRUP SA

 

 

Seriozitate si profesionalism

Am inceput colaborarea cu Web Activ intr-un moment in care am decis sa facem o schimbare importanta in functionalitatea siteului nostru si in felul in care compania se prezinta online in fata clientilor nostri. Fiecare cerinta a noastra si toate detaliile au fost tratate cu foarte multa seriozitate si profesionalism, ceea ce ne-a permis sa ne imbunatatim prezenta asa cum ne-am propus.
Apreciem disponibilitatea continua, timpii de raspuns si suportul profesionist al echipei Web Activ. Partenerii nostri ne ofera in permanenta solutii si idei noi, oferindu-ne vizibilitate in mediul on-line prcum si abilitatea de a prezenta informatii actualizate si valoroase clientilor si vizitatorilor nostri. Pentru toate aceasta, le multumim si ii recomandam tuturor celor care doresc suport real si valoros pentru a-si imbunatati imaginea si prezenta on-line.

Beatrice Grama, Director Marketing, Auto Cobalcescu

 

 

Comunicare excelenta

Web Activ a reusit sa exprime in formatul site-ului cat mai clar mesajul nostru.Echipa de la Web Activ printr-o comunicare excelenta (si nu exegerez ) a intuit exact locul pe care voiam sa-l ocupam intre atatia mici si mari producatori de mobilier.
Cred ca este un mare avantaj ca fauritorul de pagini electronice sa te lase sa-ti descoperi identitate si mesajul , sa te sustina si sa te completeze fara a incerca sa-ti impuna tipare si locuri comune. Cei de la Web Activ au acest merit.
De la alegerea domeniului, crearea paginii light, pana la definitivarea site-ului am parcurs drumul impreuna si am dezvoltat un produs care ne-a adus clienti si chiar laude pentru felul in care ne prezentam.
Noi ne dorim sa facem echipa in continuare cu cei de la Web Activ pentru a continua ceva ce a inceput promitator, a crescut admirabil si speram noi va continua sa ofere satisfactii (adica clienti, comenzi, portofoliu ) in continuare.

Camelia Balauta, designer (mobilier), www.bucatarielacomanda.ro

 

 

Cea mai rapida executie de site

A fost cea mai rapida executie de site pe care am intalnit-o. Modul profesionist de solicitare a informatiilor, de paginare si de punere in functiune, ne-au bucurat si ne-au dat incredere ca actiunea comuna va fii un succes. Sperantele noastre s-au implinit cand clientii nostrii au vizitat site-ul si au gasit cu usurinta informatiile de care aveau nevoie. In timp scurt am capatat un instrument util si valoros de promovare al produselor noastre. Multumim inca o data Web Activ pentru sprijinul acordat!

Carmen Padurean, Director, VATRA HOLDING SRL

 

 

Mai mult decat o relatie win-win

La capitolul ”Colaborari de succes” includ in topul listei parteneriatul Proffice cu Web Activ. Am descoperit in legatura cu ei mai mult decat o relatie win-win. Consilierea lor a depasit de fiecare data „granitele” contractului dintre companiile noastre, adaugand la toate specificatiile de proiect un plus de valoare care in final a facut diferenta intre bun si excelent. Am dezvoltat impreuna proiecte care au evoluat rapid in directia dorita, au dat rezultate si s-au derulat cu placerea lucrului in echipa, pentru ca Web Activ comunica si lucreaza deschis, cu implicare si placere pe fiecare din proiectele preluate de la clienti. La fel de important, adaptarea la ritmul dinamic de lucru din Proffice, a fost inca un plus care a contat: indiferent de cat mult am schimbat o specificatie sau cat de tarziu am anuntat un proiect, echipa din Web Activ ne-a ajutat de fiecare data sa facem ca orice solicitare sa fie finalizata cu succes, in timp real. Le multumim pentru intregul suport acordat si ne bucuram ca exista astfel de provideri de servicii software. La fiecare proiect.

Eliza Nitescu, Director Marketing si Comunicare, Proffice(membru RTC Grup)