Construim si intretinem platforme web profesionale

Optimizare site pentru motoarele de cautare / SEO

Serviciile noastre tin cont de practicile curente recomandate si de domeniul de activitate al clientului

Optimizare site pentru motoarele de cautare / SEO

 

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (in principal Google, folosit de peste 90% de utilizatori in Romania) sau pe scurt SEO este un serviciu extrem de important. Finalitatea sa consta in plasarea site-ului cat mai sus in listele rezultatelor de cautare afisate in motorul de cautare (pe prima pagina, chiar printre primele locuri) dupa anumite cuvinte cheie. Astfel, traficul venit din motoarele de cautare va deveni important si va genera actiuni sporite din partea vizitatorilor cuantificabile (vizite, pagini deschise, comenzi plasate, solicitari de informatii, etc). Un serviciu de optimizare site (SEO) bine facut genereaza de multe ori rezultate mai bune decat o campanie de promovare online mult mai costisitoare.

Optimizarea SEO pentru site o facem tinand cont de concurenta existenta in zona de activitate a beneficiarului si de domeniul sau de activitate. Serviciile noastre tin cont de practicile curente recomandate in domeniu; astfel vom urmari si produce:

  • Situatia curenta a site-ului urmarind pozitionarea cuvinte cheie (keywords) si a calitatii codului site-ului; analiza performantei curente a indexarii de catre motoarele de cautare; analiza concurentei beneficiarului.
  • Recomandari pentru producerea si/sau modificarea continutului (text), a structurii website-ului sau chiar a codului site-ului.
  • Dezvoltare si implementare strategiilor de optimizare site pentru cuvintele cheie / keywords (densitate optima, relevanta, etc); procesarea continutului multimedia in consecinta, cresterea continutului text relevant.
  • Cresterea importantei paginii (PageRank-ului) prin campanii de link building (constructie de linkuri externe).
  • Generare de adrese URL-uri friendly / prietenoase / optimizate pentru motoarele de cautare.
  • Producerea de continut nou relevant, cu o periodicitate potrivita domeniului beneficiarului.

Rezultatele procesului de optimizare site (SEO) sunt vizibile in timp, de regula dupa 1 pana la 6 luni de la implementarea sa insa eficienta sa este pe termen indelungat. Recomandare importanta: procesul de optimizare site pentru motoarele de cautare trebuie sa fie o preocupare permanenta inca din stadiul de proiect! Atingerea unei pozitii bune trebuie apoi mentinuta prin actiuni de consolidare SEO dupa modalitatile de mai sus.

De ce sa optati pentru un site creat de Web Activ?
Pentru ca produsele noastre (Activ CMS de exemplu) sunt dezvoltate urmarind principiile de bune practici de optimizare web: cod software ‘curat’ si de dimensiuni cat mai mici, pentru o incarcare rapida si fara erori a site-ului, o buna proportie intre continutul text si imagini, facilitati privind atasarea de etichete (taguri). Majoritatea serviciilor noastre incorporeaza inca din start componente importante de optimizare online, fara a mai fi nevoie sa reveniti ulterior cu pachete SEO importante si costuri suplimentare mari.Rezultatele beneficiarilor sunt vizibile inca din primele saptamani si toti clientii nostrii cu peste 1 an vechime au peste 50 % din trafic pe site din Google!Vizitati portofoliul nostru si cereti-ne o oferta de optimizare site.
Optimizare site pentru motoarele de cautare / SEO - Web Activ