Construim si intretinem platforme web profesionale

Creare site / Web Design

Cartea de vizita online a oricarei companii este reprezentanta de website-ul oficial

Realizare site / Web Design

 

 

Cartea de vizita online a oricarei companii este reprezentanta de website-ul oficial. Fie ca este vorba de un web site clasic, de prezentare a companiei, a echipei si a serviciilor, fie ca este vorba de o aplicatie creativa, site-ul reprezinta un fel de “sediu” online al oricarei companii, asa cum vorbim de sediul social si de punctual de lucru, expresii cu care suntem cu totii familiarizati.

Preocuparea constanta pentru aspectul grafic al unui website, devenit un puternic instrument de promovare si transmitere a informatiilor justifica o specializare cu caracter de stiinta, web design-ul. De la idee, structura interfetei grafice, programarea functionalitatilor si introducerea datelor, intreg procesul de realizare site reprezinta o colectie de pasi, pentru generarea acelui „site” pe care il cautam prin intermediul motoarelelor de cautare sau direct in adress bar. 

Realizarea website-ul oficial al companiei reflecta brandingul personal de companie, misiunea, valorile, istoricul, pozitionarea in cadrul pietei specifice, echipa. Modul in care alegeti sa fie structurat si realizat site-ul companiei, al marcii sau produselor pe care le promovati reflecta viziunea proprie si este nevoie ca aceasta sa fie transmisa mai departe corect, coerent, agreabil si usor catre clienti. Indiferent de scopul urmarit (crearea unui website memorabil, implementarea unor functionalitati de baza sau avansate, livrarea informatiilor rapid, optimizat si eficient) etapa de creatie / web design influienteaza dramatic comportamentul vizitatorului.

De la sine inteles este ca, in spatele realizarii unui site web, rezida tehnologia programarii pentru optimizarea in motoarele de cautare (SEO), a gasirii celui mai potrivit limbaj de programare, integrarea corecta si viabila a aplicatiilor, astfel incat, „cartea de vizita” care va defineste in spatiul online si mobil sa fie una rafinata, moderna, usor de accesat si concreta la nivel de informatii.

(Alte) servicii creative

Nu aveti inca un logo, sigla, slogan de impact sau elementele ce alcatuiesc manualul de identitate corporativa? Colegii nostrii creativi vi le vor produce si pe acestea. Si nu ne oprim aici. Pe langa web design imaginam si producem cu pasiune bannere statice, dinamice sau animate, prelucram digital imagini si le optimizam, adaugam efecte grafice speciale iar fisierele multimedia (audio – video) le optimizam pentru internet.

Daca sunteti interesat de mai multe detalii va rugam sa ne contactati pentru:
- o oferta de pret pentru web design / creare website;
- alte informatii despre portofoliul nostru de web design.
Site manager - Creare site - Web Activ